Onze onlineleerplatformen voor het secundair onderwijs

 

VAN IN zet volop in op het digitaal verrijken van zijn methodes. Daarom ontwikkelden we bij onze leermiddelen voor het secundair onderwijs ook een sterk en motiverend onlineleerplatform. Verschillende handboekenreeksen van VAN IN zijn reeds beschikbaar op diddit.

 

NIEUW! Vanaf september 2023 kun je voor heel wat nieuwe en vernieuwde methodes voor jaar 5(*) aan de slag met het grondig vernieuwde leerplatform iDiddit.

 

Hybride lesgeven is niet meer weg te denken uit de klaspraktijk van vandaag, maar als leerkracht bepaal jij zelf wat, wanneer en waar je leerlingen online maken. Met onze beide platformen ondersteunen we jou maximaal voor, tijdens en na het lesgeven. Ook je leerlingen vinden er alles terug wat ze nodig hebben en kunnen zelfstandig oefenen, leerstof herhalen, toetsen maken en nog zoveel meer.

 

*Met uitzondering van Lift voor de arbeidsmarktfinaliteit, en van alle methodes Frans en Engels (C’est parti, C’est lancé, C’est gagné, Buckle Up!, Track ‘n’ Trace en ON TRACK).

Secundair onderwijs online leerplatform diddit

 

diddit, het motiverende onlineleerplatform

 

Diddit is een alles-in-één leerplatform voor leerkrachten en leerlingen in het secundair onderwijs. Van lesgeven tot remediëren en evalueren, het kan allemaal op één plek.

 

Secundair onderwijs online leerplatform iDiddit

 

Nieuw: iDiddit, je les in eigen handen

 

Voor alle nieuwe en vernieuwde methodes van jaar 5* kun je vanaf september 2023 aan de slag met ons grondig vernieuwde onlineleerplatform iDiddit. Alles wat je kent van diddit, én meer!

Ontdek meer over iDiddit op onze infosessies!

Kom het vernieuwde onlineleerplatform iDiddit verder ontdekken tijdens onze infosessies in maart 2023! Van 15 tot 30 maart zijn we op maar liefst 7 locaties in Vlaanderen aanwezig om meer uitleg te geven over onze nieuwe en vernieuwde methodes voor jaar 5 en om iDiddit aan je voor te stellen.

 

Wat mag je verwachten? Filmpjes, demo’s, een uitgebreide presentatie en voldoende ruimte voor vragen.

Welk platform hoort bij welke methode?

Vanaf september 2023 kun je voor jaar 5 aan de slag met iDiddit voor heel wat van onze nieuwe en vernieuwde methodes*

 

Onze andere methodes, net als de reeds bestaande methodes, blijf je vinden op diddit. De verdere omschakeling naar iDiddit verloopt stelselmatig. We houden je uiteraard tijdig op de hoogte van geplande wijzigingen.

 

*Alle nieuwe en herwerkte methodes, met uitzondering van Lift voor de arbeidsmarktfinaliteit, en van alle methodes Frans en Engels (C’est parti, C’est lancé, C’est gagné, Buckle Up!, Track ‘n’ Trace en ON TRACK).

Overzicht van methodes op iDiddit Veelgestelde vragen

We helpen je graag verder!

Wil je een diddit- of iDiddit-workshop bij jou op school voor jou en je collega’s? Dan komen we graag langs!

 

Je krijgt tal van praktische tips om het onlineleerplatform te gebruiken en efficiënt in te zetten voor, tijdens of na de lessen. Samen gaan we dieper in op alle functionaliteiten, van het eerste gebruik, over lesmateriaal en bordboek tot oefeningen, automatische remediëring en evaluaties.

 

Reserveren kan snel en gemakkelijk via onderstaande knop.

Je bepaalt zelf de datum voor de workshop met je educatief adviseur

Op maat van jouw klasgroep(en)

Hands-on workshop voor jou en minstens 4 andere leerkrachten (vakoverschrijdend)

De workshop is volledig gratis

Vraag je diddit of iDiddit workshop aan

Neem contact op met jouw educatief adviseur

Onze educatief adviseurs bezorgen je graag meer informatie over onze onlineleerplatformen!