Secundair onderwijs

Samen slimmer leren: daar gaan we bij VAN IN elke dag voor.

 

De modernisering van het secundair onderwijs trekt zich dit schooljaar weer verder door. Met een hele nieuwe structuur van finaliteiten en studierichtingen vormt dit een uitdaging voor scholen en leerkrachten. Hier ondersteunt VAN IN je volop in.

 

Ook volgend schooljaar kun je op ons vertrouwen met een heel aanbod nieuwe en vernieuwde methodes. Benieuwd wat we te bieden hebben? Blijf altijd op de hoogte!

Ontdek de methodes voor jouw vak

Ontdek Boektoppers '23-'24

Met veel trots stellen we je de nieuwe titels voor de Boektoppers voor. Wil je graag meer weten over de leespakketten? Surf zeker eens naar de website om de nieuwe titels voor schooljaar ’23-’24 te ontdekken.

Gevarieerde pakketten

Kwalitatieve titels

Supervoordelige prijs

Bekijk Boektoppers Bestel Boektoppers

diddit en iDiddit

Onze onlineleerplatformen voor het secundair onderwijs

Uitgeverij VAN IN zet volop in op het digitaal verrijken van zijn methodes. Daarom ontwikkelden we bij onze leermiddelen voor het secundair onderwijs ook een sterk en motiverend onlineleerplatform.

 

Verschillende handboekenreeksen van Uitgeverij VAN IN zijn reeds beschikbaar op diddit. Vanaf september 2023 kun je voor heel wat nieuwe en vernieuwde methodes voor jaar 5 aan de slag met het grondig vernieuwd leerplatform iDiddit.

Alles-in-één leerplatform

Je les in eigen handen

Maximale ondersteuning voor, tijdens en na het lesgeven

Ontdek diddit en iDiddit

Neem contact op met jouw educatief adviseur.

Onze educatief adviseurs helpen je graag verder!

Overzicht vakken secundair onderwijs