Hoe ziet mijn Startpagina eruit in iDiddit?

Nadat je bent ingelogd in iDiddit, kom je terecht op een overzichtspagina. Via de icoontjes rechts bovenaan kun je je meldingen bekijken, naar de hulpsite met Veelgestelde vragen of je Instellingen in My VAN IN gaan. De verschillende links leiden je respectievelijk naar www.vanin.be/ididdit, je Accountinstellingen in My VAN IN, het contactformulier als je een probleem hebt. Of je kunt je sessie beëindigen via de link ‘Afmelden’.

 

Onder de welkomstbanner zie je de naam van je school en kun je in de zoekbalk zoeken naar je klassen of leermiddelen. Je kunt ook filteren op vak of jaarboek. Daaronder zie je 2 tabbladen: Mijn klassen en Mijn bibliotheek.

 

Mijn bibliotheek

Hier zie je de leermiddelen van uitgeverij VAN IN waar je een licentie op hebt en dus materiaal van geactiveerd hebt in My VAN IN.

 

Mijn klassen

Onder deze tab zal je alle klassen zien waar je als leerling aan bent gekoppeld. Hier vind je je lesmateriaal, oefeningen, opdrachten, toetsen en resultaten. Kortom, alles wat je leerkracht voor jou en je klasgenoten heeft klaargezet.

Met de zoekbalk en filters kun je snel het vak en materiaal vinden dat je nodig hebt. Het is in Mijn klassen dat je aan het werk zult gaan!