Hoe vind ik een leermiddel van Averbode terug in Bingel Planner?

Heb je een leermiddel van uitgeverij Averbode in gebruik in Bingel Planner? Of wens je een leermiddel van Averbode toe te voegen aan je Bingel Planner?

De leermiddelen van uitgeverij Averbode werden overgenomen door uitgeverij Plantyn. Volg daarom onderstaand stappenplan om deze leermiddelen up to date te houden. Deze stappen dien je te zetten voor elk leermiddel van uitgeverij Averbode dat je momenteel in gebruik hebt.

Belangrijk

Wij verwijderen je origineel leermiddel van uitgeverij Averbode niet. Je verliest dus geen persoonlijke aanpassingen. Weet wel dat deze versie niet meer up to date zal gehouden worden. De updates verschijnen enkel in het leermiddel van uitgeverij Plantyn.

Werkwijze

1 Klik in Bingel Planner op "Leermiddelen".

2 Klik op "Bibliotheek".

3 Filter op uitgeverij en selecteer "Plantyn".

4 Selecteer de gewenste cover en klik op de knop "Toevoegen" om het gekozen leermiddel naar je eigen leermiddelen te kopiëren.

5 Klik op "Mijn leermiddelen".

Indien je het leermiddel van Averbode reeds had toegevoegd in het verleden, zal je het leermiddel nu twee maal zien staan. Een keer van Averbode (oude versie) en een keer van Plantyn (nieuwe versie). Enkel de versie van Plantyn zal in de toekomst up to date gehouden worden. De versie van Averbode kun je bewaren als je er persoonlijke aanpassingen in hebt toegepast.