Onze onlineleerplatformen voor het secundair onderwijs

 

VAN IN zet volop in op het digitaal verrijken van zijn methodes. Daarom ontwikkelden we bij onze leermiddelen voor het secundair onderwijs ook een sterk en motiverend onlineleerplatform. Verschillende handboekenreeksen van VAN IN zijn reeds beschikbaar op diddit.

 

NIEUW! Sinds september 2023 kun je voor heel wat nieuwe en vernieuwde methodes voor jaar 5(*) aan de slag met het grondig vernieuwde leerplatform iDiddit.

 

Hybride lesgeven is niet meer weg te denken uit de klaspraktijk van vandaag, maar als leerkracht bepaal jij zelf wat, wanneer en waar je leerlingen online maken. Met onze beide platformen ondersteunen we jou maximaal voor, tijdens en na het lesgeven. Ook je leerlingen vinden er alles terug wat ze nodig hebben en kunnen zelfstandig oefenen, leerstof herhalen, toetsen maken en nog zoveel meer.

 

*Met uitzondering van Lift voor de arbeidsmarktfinaliteit, en van alle methodes Frans en Engels (C’est parti, C’est lancé, C’est gagné, Buckle Up!, Track ‘n’ Trace en ON TRACK).

iDiddit op de infosessies

Kon je niet aanwezig zijn op onze infosessies of Summer Academy? Niet getreurd, je kunt nu kijken naar een uitgebreide presentatie over iDiddit. Daarin krijg je een live demo van ons grondig vernieuwd onlineleerplatform voor het secundair onderwijs.

 

Ontdek alle beschikbare informatie op de presentatiepagina van iDiddit!

Herbekijk de infosessie

Welk platform hoort bij welke methode?

Sinds september 2023 kun je voor jaar 5 aan de slag met iDiddit voor heel wat van onze nieuwe en vernieuwde methodes*

 

Onze andere methodes, net als de reeds bestaande methodes, blijf je vinden op diddit. De verdere omschakeling naar iDiddit verloopt stelselmatig. We houden je uiteraard tijdig op de hoogte van geplande wijzigingen.

 

*Alle nieuwe en herwerkte methodes, met uitzondering van Lift voor de arbeidsmarktfinaliteit, en van alle methodes Frans en Engels (C’est parti, C’est lancé, C’est gagné, Buckle Up!, Track ‘n’ Trace en ON TRACK).

Overzicht van methodes op iDiddit Veelgestelde vragen

We helpen je graag verder!

Wil je een diddit- of iDiddit-workshop bij jou op school voor jou en je collega’s? Dan komen we graag langs!

 

Je krijgt tal van praktische tips om het onlineleerplatform te gebruiken en efficiënt in te zetten voor, tijdens of na de lessen. Samen gaan we dieper in op alle functionaliteiten, van het eerste gebruik, over lesmateriaal en bordboek tot oefeningen, automatische remediëring en evaluaties.

 

Reserveren kan snel en gemakkelijk via onderstaande knop.

Je bepaalt zelf de datum voor de workshop met je educatief adviseur

Op maat van jouw klasgroep(en)

Hands-on workshop voor jou en minstens 4 andere leerkrachten (vakoverschrijdend)

De workshop is volledig gratis

Vraag je diddit of iDiddit startsessie aan

Neem contact op met jouw educatief adviseur.

Onze educatief adviseurs helpen je graag verder!